Trappor,Böjda,Skräddarsydda,Glas,Design,Raka,Räcken,Räcke

Vår kollektion av trappor är som konst

Trapp, stege, trapplöp eller trappa, oavsätt vad du väljer att kalla den så har vi kunskapen i att tillverka trappor som utmärker sig och är ut över det vanliga. Trappan tillverkas alltid helt enligt din syn på vad som är vackert.

Kundernas reaktioner, när de för första gången ser sin egen trappa och i förvåning utbrister i ”ja trodde aldrig att den skulle bli så här fin”, där har du vår drivkraft. Målsättningen är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och för att lyckas tar vi alltid fullt ansvar för hela trapp projektet. I vår process kombinerar vi de mest moderna tekniska lösningarna med ett hederligt hantverkskunnande. Vi kommer och möter kunden på byggplatsen och samtidigt tar vi de mått som senare är grunden till trappritningen. Sedan tillverkar vi trappan och installerar den. Denna enkla arbetsmetodik har visat sig vara väl fungerande i hela Europa. Hundratals nöjda kunder kan intyga att våra trappor håller en hög klass. När vi lämnar dig som en stolt ägare till en unik designtrappa blir ditt hus ett levande bevis på att trappor är starkt förknippat med konst.

Trappmodeller och designalternativ

AMM Design är specialister på att tillverkar trappor med metallkonstruktion. Stegen kan fås i olika design och i flera olika material (sten, glas, trä eller metall). Även tillhörande räcken kan fås i många olika utformningar och material (glas, rostfritt, järn, smidesjärn, trä).

Våra en-balkstrappor kan fås med två olika konstruktionslösningar:

Med fyrkantig rörkonstruktion eller med skalkonstruktion med en stålstomme som har en täckande metallskiva som sedan ytbehandlas och målas. (carcass).

Våra tvåbalkstrappor kan fås i flera olika designutföranden och både med öppna och stängda steg. Du kan välja mellan zikzak- konstruktion eller en konstruktion med underliggande vagnstycke

Vi har även spiraltrappor för trånga utrymmen.