Portaat,Portaikko,Kaareva,Mittatilaustyönä,Portaita,Lasi

Meidän porrasvalikoimamme on taiteen ja käytännöllisyyden yhdistelmä.

Porras, raput vai portaikko, huolimatta siitä että mitä nimeä haluat käyttää olemme valmiita toteuttamaan unelma portaasi.
Portaan muotoilu perustuu täysin teidän näkemykseen mikä on kaunista.

Tyytyväiset asiakkaat jotka haukkaavat ilmaa nähdessään portaansa ensikertaa ja toteavat että ”en uskonut että tästä näin hyvä tulee” siinä on meidän suuri inspiraatio ja palkkio. Voidaksemme ylittää asiakkaittemme odotukset otamme aina täyden vastuun koko porras projektista. Tulemme rakennuspaikalle tapaamaan asiakkaan ja samalla ottamaan mitat. Kun mitat on otettu piirrämme portaan, tuotamme sen ja lopuksi suoritamme myös portaan asennuksen. Tämä on osoittautunut hyvin menestyväksi menetelmäksi koko Euroopassa ja meillä on tänään satoja asiakkaita jotka ovat todella tyytyväisiä portaisiinsa. Kun asennus on suoritettu ja kättä on paiskattu ja olette tyytyväinen portaaseesi on myös kotisi todiste siitä että portaat ovat osa taiteen maailmaa.

Porrasmalleja ja design vaihtoehtoja

AMM Design on erikoistunut tuottamaan portaita metalli rungolla. Askelmat voit saada monella eri designilla ja monella eri materiaalilla (kivi, lasi, puu, metalli). Myös kaiteen voit saada monella eri design vaihtoehdolla ja materiaalilla (lasi, ruostumatonteräs, rauta, takorauta ja puu).

Keskipalkki portaita voit saada kahdella eri perus rakennelmalla.

Joko neliömäisestä putkesta tai sitten metalli kehikko joka on päällystetty metalli levyillä jotka käsitellään ja sen jälkeen maalataan (carcass).

Kahden palkin portaita voit saada eri designilla niin avoimilla kuin suljetuilla askelmilla. Voit valita joko zik-zak rakenteen tai rakenteen jossa askelmat tukevat kahteen metalli palkkiin.

Meillä on myös kierreportaita jotka soveltuvat ahtaisiin tiloihin.