Om oss

Familjeföretaget startade sin verksamhet i mars 2002 i blygsamma lokaler, men genom ett ständigt ökande antal nöjda kunder har både personalstyrkan och lokalerna ökat i storlek. Idag har företaget över 20 anställda som alla är specialiserade inom sitt delområde. Företagets goda resumé har även nått till Storbritannien som idag är en av våra viktigaste marknader. I samarbete med EA Design & Trade AB är nu trapporna även tillgängliga i Sverige www.trappor.net, Finland www.portaat.net och i Norge www.nytrapp.no AN Design har specialiserat sig på planering, produktion och montering av exklusiva och kundunika trappor. Utöver trapporna ingår även portar, räcken, skyddstak och andra specialprodukter inom inredning i produktsortimentet.

Personalen behärskar såväl svetsning som annan bearbetning av metall, träbearbetning lackning och målning, men även projektering av trappor i så väl två som tredimensionell miljö.

Lokalerna innefattar utöver metall – och träverkstad även faciliteter för målning, limning och lackning. I samband med produktionen finns även utrymmen för provmontering av trappor. I en närliggande byggnad har företaget sitt kontor och i samband med detta även ett showroom.

Vi ansvarar för hela processen. Måttning görs på plats, där efter ritar vi din trappa med hjälp av AutoCAD. När projekteringsfasen är klar så ber vi dig godkänna ritningarna och betalat in 50 procent som delbetalning, därefter tillverkas trappan. Din garanti till ett väl utfört arbete och en representativ trappa är att trappan slutbetalas först när den är installerad och du är nöjd.

Ta kontakt med oss så tittar vi tillsammans på ditt projekt.